Het leven is als fietsen: Om je evenwicht te houden moet je in beweging blijven.”

- Albert Einstein -

professionele ondersteuning in ontwikkeling naar
een nieuw perspectief. 

Heb je een vraag op persoonlijk vlak? Een stapje voor- of zijwaarts in je loopbaan of misschien een stapje terug? Of heb je een vraag voor je team of organisatie? Is er gedoe in je team? Worden resultaten maar nauwelijks gehaald? Vind je het lastig je team in beweging te krijgen?

Ik ben Fyke van Amerongen en ik bied coachingstrajecten aan voor individuele personen en teamontwikkeling voor teams en organisaties. Coaching gaat voor mij over beweging. Super om te zien wanneer mensen in beweging komen. Vanuit vertrouwen naar een positief perspectief. Dat is wat mij drijft.


#
Ik wil meer weten
Persoonlijke coaching
Voor vragen en wensen omtrent je loopbaan, persoonlijke bewustwording, outplacement en/of re-integratie, bied ik een coachingstraject aan dat we samen vormgeven op basis van een uitgebreid intakegesprek. Verderop kun je lezen hoe & wat.
#
Ik wil meer weten
Teamontwikkeling
In opdracht van organisaties begeleid ik teams in hun teamontwikkeling. Teamleden leren dat veiligheid, communicatie, een gezamenlijk en gedragen perspectief, positiviteit er voor zorgen dat werken met elkaar leuk is en kracht geeft. Wanneer er een vraag ligt, dat uit zich vaak in ineffectiviteit of conflicten in het team, kom ik graag langs voor een oriënterend gesprek om te kijken welke mogelijkheden er zijn.
#
Ik wil meer weten
Systemische coaching
Systemische coaching gaat over waarnemen. Zonder oordeel. En het gaat er van uit dat het oplossen van vragen en problemen, begint bij de wereld precies zo te nemen zoals zij is. Feiten liegen niet. Dat betekent dat we naar het grotere plaatje gaan kijken. Wat is de oorsprong van het probleem? Wie of wat hoort daarbij? Of juist niet? Alles met als doel verborgen belemmeringen in de onderstroom zichtbaar of inzichtelijk te maken. Want inzicht is een eerste stap naar de oplossing.