Persoonlijke coaching


“De dingen die mij anders maken zijn de dingen die mij maken tot wie ik ben."

- Winnie de Poeh -


Loopbaancoaching

Zin om op een originele, maar vooral ook leerzame manier jezelf onder de loep te nemen?
Een coachingstraject bij Van Amerongen Coaching betekent op een originele, inspirerende, maar ook gerichte manier een antwoord vinden op je vraag. Dat kan een loopbaanvraag zijn, een persoonlijke levensvraag of een vraag over de keuze van je studie.

Een bewuste keuze in je loopbaan kun je maken als je jezelf daarvoor tijd, aandacht en ruimte gunt. In de vorm van een zoekproces naar wat je belangrijk vindt in je loopbaan, naar waar je goed in bent, waar je plezier aan beleeft en wat je voldoening geeft. 

Als je weet waar je kwaliteiten en drijfveren liggen, goed luistert naar je eigen wensen en inzichten én uitgaat van mogelijkheden, dan ligt een reëel beeld en een duidelijke richting waarin je de volgende stap kunt maken, binnen handbereik. 
Vertrouwen, positieve uitganspunten en perspectief zijn mijn sleutelwoorden.

Beeldende coaching

Eén vorm daarvan kan beeldend coachen zijn. Beeldend coachen is voor iedereen en alle leeftijden. Met deze originele en creatieve manier van coachen, teken je wat je op je hart hebt, en heb je het antwoord op je vraag letterlijk in beeld. Dat geeft inzicht en daarmee heb je de basis om een goede keuze op het gebied van je loopbaan of je persoonlijke leven te maken. 

Coachingstrajecten krijgen vorm door jou. Het gaat om jouw proces. 

Studiebegeleiding

Studie Kiezen?
Vind je eigenlijk alles wel leuk? Of weet je het écht niet!
Tip!
    •    onderzoek waar je goed in bent
    •    wat je echt super vindt om te doen 
    •    droom over je werk later!
 
Hoe dan?

Omschrijf je talenten en wensen

Wie is je held? En waarom? Kan jij dat ook? Hoe ga je dat doen? Wat heb je daar voor nodig?  Wat doe je het liefst? Wie of wat inspireert je? 

Kies je studie en check of je talenten, wensen en ambities kloppen!

En zie: de basis om jouw studie te kiezen!